Кадър Нова твСлед като пазарджишкият кардиолог д-р Петър Лазов беше разобличен,

...
Кадър Нова твСлед като пазарджишкият кардиолог д-р Петър Лазов беше разобличен,
Коментари Харесай

Потърпевш от пазарджишкия кардиолог пред Нова тв: Бях на косъм от смъртта

Кадър Нова тв

След като пазарджишкият кардиолог доктор Петър Лазов беше изобличен, че слага излишно стентове на пациенти, десетки пострадали взеха решение да опишат своите истории. Един от тях застана пред Нова тв. Ето какво е претърпял той:

През април 2017 година имах високо кръвно и взех решение да потърся кардиолог, с цел да ми направи проучвания. Попаднах на доктор Лазов, който ме пита дали имам болки в гърдите. Казах, че нямам и не се изпотявам. Той ми сподели, че би трябвало да се направи коронарография. Аз му отговорих,  че са ми правили и всичко е наред. 

Той все пак настояваше и аз му се доверих. На идващият ден той направи проучването и без да ме пита той се опита да ми сложи стент. Не можеше да го сложи където би трябвало. Аз му викнах, че не устоявам повече, сълзите ми почнаха да текат. 

Тогава той ми сподели, че стент не може да ми постави, тъй като съдовете ми са доста необятни и трябвало да ми създадат байпас в София в някаква болница частна.  

Заминах с частна кола за спешна помощ за Правителствена болница и незабавно ме вкараха в операционната. Там се оказа, че стент имам комплициран, само че погрешно. Направиха ми коронарография през крайници и ми наместиха безусловно за минути стента на мястото, където би трябвало. Но докторът ми сподели тогава, че въобще не е имало потребност от стент. 

Д-р Лазов въобще не ми е казвал, че ще ми постави стент. За мен това е незаконно. 

Лекарят от София ми сподели, че животът ми е бил на косъм, тъй като превозването ми от Пазарджик с този свободен стент е бил рисков за живота.

Възмутен съм ужасно доста от доктор Лазов. Трябва да има наказване за него. Това е  закононарушение, приключи описа си пациентът. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР